Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το 12μηνο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τη ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ολοκληρώνεται στις 4 Νοεμβρίου του 2019. Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που απάντησε θετικά στα αιτήματά μας για τη στήριξη του έργου αυτού, από το 2017 μέχρι σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο της Αθήνας που μας φιλοξενεί, ώστε να μειώνονται σημαντικά τα πάγια έξοδα του έργου.

Ακόμη, ευχαριστούμε τις εργαζόμενες/νους της υπηρεσίες μας, που υπερβαίνουν τις δυσκολίες και ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που παρουσιάζονται με αφοσίωση και αγάπη για το έργο, τις οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, τους χορηγούς επικοινωνίας μας για την αμέριστη αλληλεγγύη στους σκοπούς μας, αλλά και τις εθελόντριες και τους εθελοντές μας, που αγκάλιασαν την υπηρεσία. Σύντομα θα καταθέσουμε τον οικονομικό και τεχνικό απολογισμό του έργου στο Ίδρυμα και παράλληλα είμαστε συνεχώς προς αναζήτηση νέων τρόπων χρηματοδότησης του έργου.

Δεδομένου ότι το 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ εξακολουθεί να είναι η μοναδική υπηρεσία ψυχικής υγείας που εξειδικεύεται σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, στις οικογένειές τους και σε εκπαιδευτικούς, που λειτουργεί πανελλαδικά και δεδομένου του πλήθους και της κρισιμότητας των περιστατικών που διαχειριζόμαστε, ενεργούμε προς εξασφάλιση της λειτουργίας του, ώστε η ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ να μην κλείσει ούτε μία μέρα, έστω κι αν χρειαστεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας της. Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου είμαστε κανονικά #diplasou Δευτέρα με Παρασκευή 11:00-20:00. Για τις λεπτομέρειες ως προς τις διαθέσιμες υπηρεσίες και το ωράριο λειτουργίας από τις 4 Νοεμβρίου και μετά, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ